1. Haberler
  2. Gündem
  3. Anamur’da iş yerine silahlı saldırı: 1 ölü, 2 yaralı (2)- Yeniden

Anamur’da iş yerine silahlı saldırı: 1 ölü, 2 yaralı (2)- Yeniden

featured
service

Mithat ÜNAL/ANAMUR (Mersin), (DHA)- MERSİN’in Anamur ilçesinde bir oto galeriye düzenlenen silahlı saldırıda İlker Tez (30) öldü, 2 kişi yaralandı.
Olay, dün gece yarısı sıralarında Sağlık Mahallesi Alparslan Türkeş Bulvarı’ndaki bir oto galeride meydana geldi. Kimliği belirsiz 6 kişi, bir oto galeriyle tabanca ve tüfeklerle ateş açtı. Silahlardan çıkan mermilerin isabet ettiği İlker Tez, babası Kemal Tez (49) ve Zafer Arıkan yaralandı. Şüpheliler otomobillerle kaçarken, çevredekilerin ihbarı üzerine adrese çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Ambulanslarla hastaneye kaldırılan yaralılardan İlker Tez, müdahalelere karşın kurtarılamadı.
Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, 3 saldırganı yakalayarak gözaltına aldı. İlker Tez’in cansız bedeni otopsi için morga götürülürken, polis ekipleri firari 3 saldırganı daha yakalamak için çalışma başlattı.

FOTOĞRAFLI

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!