1. Haberler
  2. Spor
  3. Turgutluspor’da Ramazan Kurşunlu bilmecesi

Turgutluspor’da Ramazan Kurşunlu bilmecesi

featured
service

Doğan ÇİZMECİ / TURGUTLU, (DHA) – Misli.com 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta sahasında Sivas Belediyespor’la golsüz berabere kalmasına rağmen Play-Off hattındaki yerini koruyan Turgutluspor’da ayrılık bilmecesi yaşanıyor. Turgutluspor’un sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda devre arasında İbrahim Cezayir’in yerine göreve gelen teknik direktör Ramazan Kurşunlu ile sözleşmenin karşılıklı anlaşılarak feshedildiği belirtildi. Bu paylaşımın ardından Ramazan Kurşunlu ise yaptığı açıklamada kendisine tebliğ edilen bir kararın ve herhangi bir karşılıklı anlaşmanın olmadığını belirterek, antrenmanda takımının başında olacağını dile getirdi.
Yönetimin kulübün sosyal medya hesabından Kurşunlu ile yolların ayrıldığına dair açıklamasında, “En kısa zamanda bizi Play-Off hedefimize taşıyacak bir teknik direktör ile anlaşarak Turgutlusporumuzun sezonu hedeflediğimiz yerde bitirmesi için çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz” ifadeleri yer aldı.
Ramazan Kurşunlu ise paylaşımın yanlış veya kasıtlı olarak yapıldığını savundu. Genç teknik adam Başkan Taner Kestaneci’yle yaptıkları görüşmeden bu yönde bir karar çıkmadığını belirterek, “Herhangi bir ayrılık söz konusu değildir” dedi.
Turgutluspor, sezonun ikinci yarısında Kurşunlu yönetiminde şimdiye kadar çıktığı 8 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik, 3 yenilgi aldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!