1. Haberler
  2. istanbul
  3. Erling Haaland: İstanbul’da zorlu bir maç olacağını biliyorduk

Erling Haaland: İstanbul’da zorlu bir maç olacağını biliyorduk

featured
service

“İyi savaştık”

İSTANBUL (DHA) – Borussia Dortmund’un yıldız futbolcusu Erling Haaland, zorlu bir maç olacağını bildiklerini ancak sonunda kazananın kendileri olduğunu söyledi.
UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu’nda Beşiktaş’ın Borussia Dortmund’a 2-1 mağlup olduğu müsabakanın ardından Alman ekibinin Norveçli yıldızı Erling Haaland açıklamalarda bulundu.
Zor bir maç olduğunu söyleyen Haaland, “İstanbul’da zorlu bir maç olacağını biliyorduk. İyi iş çıkardık. İyi futbol oynadık ve kazandığımız için mutluyuz” dedi.
“İYİ SAVAŞTIK”
Beşiktaş’ın maça iyi başladığını söyleyen Haaland, “Biz de iyi savaştık. Sonunda kazanan biz olduk, önemli olan da bu” ifadelerini kullandı.
Müsabakanın ilk golünü kaydeden 18 yaşındaki genç yıldız Jude Bellingham’ı değerlendiren Haaland, “Jude Bellingham harika bir oyuncu. Onun Dortmund’da nasıl geliştiğini görmek harika. Onunla gurur duyuyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

(FOTOĞRAFLI)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!