1. Haberler
  2. Düzce
  3. Dayısı tabancayla ateş ettirdi, babası görüntüledi (2)

Dayısı tabancayla ateş ettirdi, babası görüntüledi (2)

featured
service

SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Düzce’de Erkan T., kayınbiraderi küçük yaştaki oğluna tabancayla ateş ettirirken, cep telefonu kamerasıyla görüntü çekti. Videonun sosyal medyada yayınlanmasının ardından Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü ile Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti. Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü’nün, çocuğa psikolojik destek sağlayacağı, bu süreç içinde ailenin ise gözlem altında tutularak çocuğun sağlıklı aile ortamında olup olmadığı izlenecek.
Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı ise konuyla ilgili olarak soruşturma başlattı. Yapılan incelemede olayın merkeze bağlı Yeşilçimen köyünde meydana geldiği ayrıca, tabancayla ateş eden çocuğun görüntüyü çeken Ekran T’nin oğlu E.T.T (7), ateş ettiren kişinin ise kayınbiraderi A.A. (16) olduğu öğrenildi. A.A.’nın ağabeyinin asker uğurlaması sırasında havaya ateş ettiği bu sırada çocuğa da ateş ettirdiği tespit edildi. Kişiler hakkında meskun mahalde havaya ateş etme ve sosyal medyada paylaşım yaparak özendirme suçlamasıyla işlem başlatıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!