1. Haberler
  2. Gündem
  3. DHA İSTANBUL BÜLTENİ- 1

DHA İSTANBUL BÜLTENİ- 1

featured
service

 

1- İSTANBUL MERKEZLİ 5 İLDE FETÖ OPERASYONU: 20 GÖZALTI 

Haber-Kamera: Murat SOLAK / İSTANBUL DHA 
İstanbul merkezli 5 ilde Fetullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) yönelik operasyon gerçekleştirildi. Yapılan operasyonda 20 şüpheli gözaltına alındı. 

İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, önceden belirlenen  36 adrese 36 şüphelinin yakalanmasına yönelik yapılan operasyona Özel harekat polisleri de destek verdi. Operasyon yapılan adreslerden biri de Bahçelievler’de 4 katlı bir binaydı. Adreste yapılan aramaların ardından bir kişi gözaltına alındı. 

Görüntü dökümü:
———-
-Operasyon yapılan adres
-Polis ekipleri
-Gözaltına alınan şüpheli
-Detaylar

============================

2- BAHÇELİEVLER’DE PARK HALİNDEKİ PANELVAN MİNİBÜS ALEV ALEV YANDI 

Haber-Kamera: Soner HASIRCIOĞLU / İstanbul DHA
Bahçelievler’de gece saatlerinde park halindeki bir panelvan minibüste henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yanan minibüse müdahale ederek söndürdü. Yangın sonrası minibüs tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. 

Olay Bahçelievler Mahallesi’nde gece saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Zeki Karsan Sokak üzerinde park halinde duran 42 ECG 10 plakalı panelvan minibüste henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Araçtan alevlerin yükseldiğini gören mahalle sakinleri durumu hemen itfaiye ve polis ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yanan minibüse müdahale etti. Olay yerine gelen polis ekipleri de çevrede önlem aldı. İtfaiye ekiplerinin çalışmasıyla minibüste çıkan yangın söndürüldü. Yangın sonrası araç tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. Polis ekipleri de çevredeki vatandaşlardan olayla ilgili bilgi aldı. Yanan minibüste olay yeri incelemesi yapıldı. Yangının çıkış nedeni araştırılırken soruşturma sürüyor. 

Görüntü Dökümü:
————————
-Alev alev yanan panelvan minibüs
-Olayın meydana geldiği sokak
-İtfaiye ekiplerinin müdahalesi
-Polisin önlemi ve olay yeri çalışması
-Genel ve detaylar 

26.01.2021 – 00.00Haber Kodu : 210126012

=========================

3- HDP ESENYURT İLÇE EŞ BAŞKANLARI YENİDEN GÖZALTINDA

Haber: Ali TİNBEK / İstanbul DHA 
HDP Esenyurt ilçe binasına gerçekleştirilen operasyon kapsamında gözaltına alınıp sebest bırakılan iki kişi dijital verilerin incelenmesinin ardından “terörör örgütüne üye olmak” suçundan yeniden gözaltına alındı.

İstanbul Emniyeti Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, operasyonda ele geçirilen dijital verilerin incelenmesinin ardından yeni deliller elde etti. Polis ekipleri, operasyon günü emniyette ifadeleri alındıktan sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan HDP Esenyurt İlçe Başkanı Ercan S. ve Dilan K’yi “terör örgütüne üye olmak” suçlamasıyla gözaltına aldı. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda terör örgütüne ait bez parçası, yasaklı yayın, bilgisayar ve dijital veriler ele geçirildi.

Esenyurt Belediyesi personelinin HDP ilçe binasında dezenfekte işlemi yaparken çekilen ve sosyal medyada paylaşılan fotoğraflarda, terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan’ın afiş ve posterlerinin görülmesi üzerine operasyon düzenlenmişti. HDP ilçe binasına giren Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, 6 saatlik arama sonucu ele geçirilen evrak ve dokümanları emniyete götürmüştü. “Terör örgütü propagandası yapmak” suçundan emniyette ifade veren Esenyurt İlçe Başkanı Ercan S. ve Dilan K, savcılık talimatıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

Görüntü dökümü:
————-
-Ercan S. ve Dilan K. evinde yapılan aramalara
-Ercan S. ve Dilan K.’nin gözaltın alınması
-Detaylar

26.01.2021 – 05.33 Haber Kodu : 210126011

==========================

4- SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASINI İHLAL ETTİLER: ‘CANIMIZ SIKILMIŞTI’ DEDİLER

Haber – Kamera: Ozan URAL Buğra AKAY/ İstanbul DHA
Koronavirüs tedbirleri kapsamında dün saat 21.00’den itibaren sokağa çıkma kısıtlaması başladı. Tüm yurtta polis ekipleri denetim yaptı. Kısıtlama saat 05.00’e kadar devam ederken Mecidiyeköy’de denetim yapan ekipler, durdurdukları bir otomobildeki 2 kişiye sokağa çıkma kısıtlamasını ihlalden toplam 6 bin 300 lira ceza yazdı. 
Ceza uygulanan kişi “Canımız sıkılmıştı, gezmeye çıktık. 6 bin 300 TL ceza yedik, yapacak bir şey yok” dedi. 

Görüntü dökümü:
————-
-Denetim noktası
-Durdurulan otomobiller
-Ceza yazılması
-Röportaj 
-Genel ve detay görüntüler

26.01.2021 – 02.40 Haber Kodu : 210126004

=======================

5- ŞİŞLİ’DE DÖVİZ BÜROSUNA SİLAHLI SALDIRI

Özgür EREN İSTANBUL (DHA)  
ŞİŞLİ’de otomobil ile döviz bürosunun önüne gelen  kişi  silahla  iş yerine doğru 3 el ateş etti. Kurşunlardan biri döviz bürosunun kapısına isabet ederken, saldırgan geldiği otomobil ile kaçtı.
Olay, İnönü Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan bir döviz bürosunda saat 16.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi, otomobil ile döviz bürosunun önüne geldi. Döviz bürosuna doğru 3 el ateş eden saldırgan, daha sonra  geldiği otomobil ile kaçtı. Döviz bürosu çalışanları durumu hemen polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, iş yeri ve  çevresinde incelemelerde bulundu. Kapıya  bir kurşun isabet ettiği belirlendi.
Polis ekipleri iş yeri ile çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye alarak saldırganın eşkalini ve kullandığı otomobil plakasını belirlemek için çalışma başlattı.

Görüntü Dökümü:
———–
-Döviz bürosundan genel ve yakın detaylar
-Kapıya isabet eden kurşun
-Polis ekiplerinden detay görüntü
-Olay yeri inceleme polisinden detay görüntü
-Döviz bürosu çalışanlarından detay görüntü
-Genel ve yakın detaylar

26.01.2021 – 05.12 Haber Kodu : 210126008

==============================

6- TAPUDA RÜŞVET SORUŞTURMASINDA 39 ŞÜPHELİDEN 25’İ TUTUKLANDI

İSTANBUL DHA
İstanbul merkezli 3 ilde eş zamanlı düzenlenen ve aralarında Küçükçekmece Tapu Müdürlüğü’nde çalışan 11 memurun da bulunduğu rüşvet operasyonunda gözaltına alınan 39 şüpheliden 25’i tutuklandı.
İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, Küçükçekmece Tapu Müdürlüğü’nde çalışan bazı memurların tapu işlemlerinin yapılması ve hızlandırılması karşılığında maddi menfaat temin ettiklerinin tespit edilmesi üzerine 22 Ocak’ta İstanbul, Kayseri ve Manisa’da düzenlenen eş zamanlı operasyon kapsamında gözaltına alınan, aralarında 11 memurun da bulunduğu 39 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 3’ü ifadelerinin ardından serbest bırakılırken 25’i çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
Diğer 11 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Görüntü Dökümü:
———–
-Şüphelilerin emniyetten çıkarılmaları

25.01.2021 – 00.39 Haber Kodu : 210125246

==============================

7- ÜSKÜDAR’DA TRAFİKTE YAŞANAN KAVGA KAMERADA

Haber-Gamze ŞİMŞEK/ İstanbul DHA 
Üsküdar’da dün akşam saatlerinde yaşanan trafik kavgası cep telefonu kameralarına yansıdı. 
Üsküdar Libadiye’de meydana gelen trafik kavgası orada bulunan vatandaşlar tarafından cep telefonu kameralarına kaydedildi. Görüntülerde kimliği belirsiz kişilerin araçta bulunan bir kişiyi darp ettiği görülüyor. 

Görüntü Dökümü:
————–
-Araç içindeki kişinin darp edilmesi 

25.01.2021 – 23.28 Haber Kodu : 210125244

========================

8- ATAŞEHİR’DE OTOMOBİL TRAFİK LAMBALARINA ÇARPTI: 1 YARALI

Haber-Kamera: Çağrı ÇALIŞKAN/ İSTANBUL, (DHA)- Ataşehir’de kayganlaşan yolda sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil trafik lambalarına çarptı. Kazada araçta bulunan yabancı uyruklu 1 kişi yaralandı.
Kaza, dün saat 20.45 sıralarında Dudullu Caddesi’nde meydana geldi. Süratli olduğu iddia edilen ve yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda sürücüsünün kontrolünden çıkan 33 AAZ 398 plakalı otomobil, trafik lambalarına çarptı. Savrulan otomobil kavşağa da çarparak durabildi. Araç içerisinde bulunan 4 kişiden 2’sinin yabancı uyruklu erkek, 2’sinin kadın olduğu öğrenildi. Kazada, yabancı uyruklu 1 kişi yaralandı. Kazayı gören diğer sürücülerin bildirmesiyle olay yerine polis ve 112 sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri, çevrede güvenliğini alırken, sağlık ekipleri ilk müdahalenin ardından yaralıyı Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Kazadan yara almadan kurtulan 2 kadın olay yerinden taksiyle uzaklaştı. 
Görgü tanığı Kenan Akbaba, “Ses duyduk, geldik. Bir şey görmedik yani. Adamı burada yerde gördüm. Camdan fırlamış, motorcu zannettim. Yaralı şahıs yabancı uyrukluymuş. Dükkandaydık. Şuradan gelirken direğe çarpıp buraya geldi. Yaralı arada duruyordu, bayağı da kan kaybı vardı. Araçta 4 kişi vardı. İki kadın vardı. İki erkek vardı” dedi.

Görüntü Dökümü:
—————————
-Yaralıdan detay
-Kaza yerinden detay
-Otomobilden detay
-Polis ekiplerinden detay
-Sağlık ekiplerinden detay
-Kazadan yara almadan kurtulan 2 kadın(ÖZEL)
-Kadınların uzaklaşmaları(ÖZEL)

25.01.2021 – 23.15 Haber Kodu : 210125241

===========================

9- BEŞİKTAŞ’TA 3 KİŞİYİ BIÇAKLAYAN KAĞIT TOPLAYICISI SUÇ MAKİNESİ ÇIKTI

Ersan SAN /İSTANBUL,DHA- BEŞİKTAŞ’ta kağıt toplayıcısı yolda yürüyen 2’si kadın 3 kişiyi bıçaklayan saldırgan yakalandı. Sorgu işlemleri süren şüphelinin daha önce den de poliste 26 ayrı suç kaydı olduğu belirlendi.
Güvenlik kamerasına da yansıyan olay, Vişnezade Mahallesi Süleyman Seba Caddesi’nde dün akşam saatlerinde meydana geldi.
Kağıt toplayıcısı olduğu öğrenilen  Hasan Hüseyin Y., yolda yürüyen Aleksandra V., Aleksandra R. ile Maxim M.’yı bıçakla saldırarak yaraladı. Sağlık ekipleri, ilk müdahalenin ardından Maxim M.’yi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi’ne, Aleksandra V., Aleksandra R.’yi Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Olay yerinde inceleme yapan polis, kaçan saldırganın 40 yaşlarındaki Hasan Hüseyin Y. olduğunu belirledi. Beşiktaş Asayiş Büro Amirliği ekipleri, akli dengesi yerinde olmadığı iddia edilen saldırganı yakalayarak gözaltına aldı. 
Evsizlerden olduğu anlaşan şüphelinin, hiç kimseden para talep etmediğini beyan ettiği öğrenildi. Saldırganın, “Mala Zarar Verme”, “Kasten Yaralama” “Ruhsatsız Silah Bulundurma”, “Hakaret”, “Tehdit”, “Uyuşturucu Kullanmak”, “Bisiklet ve Motor Hırsızlığı”, “Türk Bayrağına Zarar Verme”, “Güveni Kötüye Kullanma”, “İntihara Teşebbüs” suçlarından poliste 26 ayrı suç kaydının bulunduğu bildirildi.

Görüntü Dökümü:
——–
– Şüphelinin emniyetten çıkarılması

25.01.2021 – 18.10 Haber Kodu : 210125193
25.01.2021 – 17.05 Haber Kodu : 210125175

=========================

10- OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI MİNİBÜS MOBESE DİREĞİNE ÇARPTI: 7 YOLCU YARALANDI

Haber-Kamera: Serdar ALTINTEPE / İSTANBUL,(DHA)
Küçükçekmece’de sürücüsünün hatalı şerit değiştirdiği iddia edilen otomobil minibüse çarptı. Savrulan minibüs MOBESE direğine çarparken içindeki 7 yolcu yaralandı.
Kaza, dün saat 17.00 sıralarında Küçükçekmece Atakent Mahallesi İkitelli Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre 34 DJS 231 plakalı otomobil sürücüsü İkitelli Caddesi üzerinde seyrederken ani bir manevrayla sağdaki çıkış yoluna direksiyon kırdı. Otomobil sağ şeritte seyreden ve içinde 7 yolcunun olduğu 34 M 5341 plakalı minibüse çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan minibüs de refüjdeki MOBESE direğine çarparak durdu. Kazada minibüste bulunan 7 yolcu hafif şekilde yaralandı. İhbar üzerine olay yerine ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Ayakta tedavi edilen yaralı yolcular kontrol amaçlı hastaneye kaldırıldı. MOBESE direğine çarpan minibüsü kurtarma çalışmaları ise uzun süre devam etti. İş makinesinin de dahil olduğu ve yaklaşık bir saat süren çalışma sonrası büyük çapta hasar alan minibüs çekiciye yüklendi. Polisin kazayla ilgili çalışması devam ediyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
———-
Direğe çarpan minibüs
Minibüsü kurtarma çalışması
Minibüse çarpan otomobil
Minibüsün çekiciye yüklenmesi

25.01.2021 – 19.00 Haber Kodu : 210125209

======================

11- KARTAL’DA ÇÖKEN BİNA; DAVA DOSYALARI BİRLEŞTİRİLDİ 

Halil Sadri YILMAZ / İSTANBUL, (DHA) 
KARTAL’da Yeşilyurt Apartmanı’nın 2019 yılında çökmesi sonucu 21 kişinin hayatını kaybettiği ve 17 kişinin de yaralandığı olaya ilişkin açılan iki davanın birleştirilmesine karar verildi. Mahkeme heyeti, “Taksirle birden fazla kişinin ölümüne veya yaralanmasına neden olma” suçundan yargılanan 1 mimar ve 2 teknikerin dosyasıyla, binanın yapı ruhsatının alındığı 1999 yılından binanın yıkıldığı yıl olan 2019 yılına kadar Kartal Belediyesi’nde çalışan ve aynı suçtan haklarında dava açılan 31 sanığın dosyasını birleştirdi. Böylece davada sanık sayısı 34’e yükseldi. Duruşmada ilk kez savunma yapan sanıklar, görev yaptıkları sırada binayla ilgili şikayet almadıklarını, şikayet olmadan yasal olarak denetim yapamayacaklarını öne sürerek beraatlerini talep etti. 

İLK KEZ HAKİM KARŞINA ÇIKTILAR
Anadolu 2. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmaya 26 tutuksuz sanık, taraf avukatları ile müştekiler katıldı. Binanın yapı ruhsatının alındığı 1992 yılından çöktüğü tarih olan 6 Şubat 2019’a kadar Kartal Belediyesi’nde çalışan ve haklarında dava açılan sanıklar, dosyaların birleştirilmesiyle ilk kez bugün hakim çıktı.

“DENETLEMEMİZ YASAL OLARAK MÜMKÜN DEĞİLDİR”
Tutuksuz sanık Abdi K. “1999 yılında mahalli idareler seçiminde Kartal Belediyesi meclis üyesi olarak seçildim. Soruşturma iznimi İçişleri Bakanlığı’nın vermesi gerekirken Kartal Kaymakamlığı vermiştir. Bu sebeple hakkımdaki dosyanın tefrik edilerek, hakkımdaki davanın durdurulmasını ve soruşturma izninin verilmesi için İçişleri Bakanlığı’na gönderilmesini talep ediyorum. 1999-2003 yılları arasında bu binayla ilgili şikayet almadığımız için denetlememiz yasal olarak mümkün değildir” dedi.

“SÖZ KONUSU BİNAYI HATIRLAMIYORUM”
Sanık Abdurrahman K. ise olayda hayatını kaybedenlere rahmet dilediğini belirterek, “Ben mıntıka mühendisi olarak görev yapıyordum, binayla ilgili herhangi bir ihbar gelmediği için, denetlememiz yasal olarak mümkün değildir. Söz konusu binayı hatırlamıyorum, aradan 22 yıl geçti. Benden önce binanın yapımı bitmiştir. Bu nedenle suçlamaları kabul etmiyorum” ifadelerini kullandı.

“O BÖLGEDEN SORUMLU DEĞİLİM”
1987-1999 yılları arasında inşaat mühendisi olarak görev yaptığını kaydeden sanık Ahmet T., “Olay yeri olan Orhantepe Mahallesi’nde hiç görev yapmadım. İnşaatın başlamasında imzam varmış fakat o dönem arkadaşım izinliydi herhalde. Bana da imza atmam için rica ettiler. Ben arsaya izin verdim ‘İnşaat başlayabilir’ diye ama o bölgeden sorumlu değildim. Beraatimi istiyorum” diye konuştu.

“O DEVRİN GÖREVLİLERİ SORUMLU TUTULMALI”
2010 yılında mıntıka mühendisi olarak işe başladığını ifade eden sanık Aydın Y., binanın yapımından yaklaşık 20 yıl sonra göreve başladığını, binada başından beri denetim yapılmadığını öne sürerek “Ben 12 yaşındayken binanın yapımına başlanmış, o devrin görevlileri sorumlu tutulmalı” dedi.

“DEPREME DAYANIKLILIK HUSUSU MALİKİNİN SORUMLULUĞUNDADIR”
Sanık İsmail Ö., ise 2009-2013 yılları arasında Kartal Belediyesi’nde imar müdürü olarak görev yaptığını belirterek “O binayla ilgili ihbar olmadığı için işlem yapmam yasal olarak mümkün değildir. 2017 yılında çıkan imar barışına göre yapının güvenliğinden malikler sorumludur. Bu bina hakkında imar barışı yapılmıştır, benim görev yaptığım dönemde böyle bir başvuru yoktur. Depreme dayanıklılık hususu malikinin sorumluluğundadır” diye konuştu.  Diğer sanıklar da görev sürelerinde Yeşilyurt Apartmanı’yla ilgili hiçbir şikayet ya da ihbar almadıklarını öne sürerek bu nedenle yasal olarak denetim yapamadıklarını öne sürdü. Bu sanıklar da suçsuz olduklarını iddia ederek beraatlerini talep etti.

“SORUMLU OLAN HERKESTEN ŞİKAYETÇİYİM”
Olayda babası Volkan Balta’yı kaybettiğini belirten müşteki Hakan Temel Balta ise “Babama ulaşamayınca binanın bulunduğu alana gittim, 3 gün orada bekledim. Babamın cansız bedeni enkaz altından çıkarıldı. Sorumlu olan herkesten şikayetçiyim” dedi. Sanıkların tutuklanma talebinin reddine karar veren mahkeme heyeti, sanık Abdi K. hakkındaki davanın durdurulmasına ve soruşturma izni için İçişleri Bakanlığı’na müzekkere yazılmasına karar verdi. Duruşma eksikliklerin giderilmesi için ertelendi.

İDDİANAME
İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, Kartal Yeşilyurt Apartmanı’nın 6 Şubat 2019 tarihinde çöktüğü, çökme sonucu 21 kişinin öldüğü, 17 kişinin de yaralandığı belirtiliyor. İddianamede, inşaatta standartlara uymayan beton kullanıldığı, betonun deniz kumundan yapıldığı belirtilerek, betonun TSE standartlarına uygun olmadığı bilgisine yer veriliyor. Standartlara uygun olmayan betonun binanın yıkılmasında ana etken olduğu savunulan iddianamede, binanın en ve boyunun da projeye uygun olmadığı, 7 katlı binanın 2 katının kaçak yapıldığı, 7 kat olarak hesaplanan binaya 9 katın yükünün taşıtıldığı kaydediliyor. İddianamede binanın projesini oluşturan mimar Suzan Çayır, inşaatın teknik sorumlusu Uğur Mısırlıoğlu ve inşaatın teknikeri Arzu Baran için, “Taksirle birden fazla kişinin ölümü ve yaralanmasına neden olmak” suçundan 2’şer yıldan 15’er yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılmaları isteniyor. Hazırlanan ve bu davayla birleştirilen diğer iddianamede ise Kartal Belediyesi’nde 1992 yılından binanın çöktüğü tarih olan 6 Şubat 2019’a kadar çalışan 31 sanık hakkında “Taksirle birden kişinin ölümü ve yaralanmasına neden olmak” suçundan 15’er yıla kadar hapis cezasıyla cezalandırılması talep ediliyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
—————————-
ARŞİV 

25.01.2021 – 17.39 Haber Kodu : 210125189

==========================

13- SİLİVRİ’DE FIRTINA: DEV DALGALAR OLUŞTU

Haber-Kamera: Uğur Samet AVCI / İSTANBUL,(DHA) SİLİVRİ’de dün sabah saatlerinde başlayan fırtına, öğleden sonra etkisini arttırdı. Şiddetli fırtına nedeniyle dev dalgalar oluştu.
Silivri’de öğle saatlerinden itibaren etkisini arttıran fırtına ve yağmur nedeniyle sahil boyunda yer yer su birikintileri ve boyu 3 metreyi bulan dalgalar oluştu. Dalgaların etkisiyle bir balıkçı teknesi batarken, sahilde yürüyüş yapan vatandaşlar zor anlar yaşadı. Ayrıca yağış nedeniyle trafikte zaman zaman yoğunluk yaşandı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
—————————-
– Silivri sahilinden detaylar
– Yağıştan detaylar
– Dalgalardan detaylar
– Genel detaylar

25.01.2021 – 17.02 Haber Kodu : 210125173
 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!