1. Haberler
  2. Gündem
  3. FATİH’TE KAÇAK MEDİKAL ÜRÜNLERİ SAHTE FATURAYLA SATAN İŞ YERLERİNE BASKIN KAMERADA

FATİH’TE KAÇAK MEDİKAL ÜRÜNLERİ SAHTE FATURAYLA SATAN İŞ YERLERİNE BASKIN KAMERADA

featured
service

Ali TİNBEK / İSTANBUL, (DHA)-FATİH’te koronavirüs tedavisinde kullanılan medikal ürünleri sahte fatura ile sattığı belirlenen iki işyerine baskın düzenlendi. İşyeri sahiplerine “Kaçakçılık Kanununa Muhalefet” suçundan işlem yapılırken, operasyon anı da kameraya yansıdı. Baskında çeşitli markalara ait  yoğun bakım maskesi, ateş ölçer, ameliyat malzemesi ve medikal ürünler ele geçirildi. 
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İstanbul Gümrük ve İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri Fatih’te koronavirüs tedavisinde kullanılan yoğun bakım maskesi, ateş ölçer, ameliyat malzemeleri, medikal ürünlere yönelik malzemelerin sahte faturayla satıldığı bilgisi üzerine harekete geçti. İki adrese eş zamanlı düzenlenen baskında kaçak olarak getirildiği belirtilen malzemeleri piyasada sattığı belirlenen işyerlerinde arama yapıldı.  Aramalarda çeşitli markalara ait yoğun bakım maskesi, ateş ölçer, ameliyat malzemesi ve medikal ürünler ele geçirildi. Öte yandan baskın düzenlenen firmalardan birinde, su tesisatındaki sızma sebebiyle ürünlerin rutubetli bir ortamda muhafaza edildiği de belirlendi. İşyeri mühürlendi. Kaçak ürünle ilgili işyeri sahiplerine 5607 sayılı “Kaçakçılık Kanununa Muhalefet” suçu gereğince işlem yapıldı.

Görüntü dökümü:
———————
-Baskın anı polis kamerası
-Kaçak satılan tıbbı malzemeler
-Su basan ve rutubetli olan iş yeri görüntüsü
-Genel ve detaylar

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!