1. Haberler
  2. Gündem
  3. Karaman’daki silahlı saldırının güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı

Karaman’daki silahlı saldırının güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı

featured
service

KARAMAN’DA dün Mustafa T.’nin ağır yaralandığı silahlı saldırının güvenlik kamerası kayıtları ortaya çıktı. Görüntülerde, Atakan Y.’nin motosiklet üzerinde seyir halindeyken Mustafa T. ve yanındaki arkadaşının üzerine pompalı tüfek ile ateş etmesi ve yaralı Mustafa T. ile arkadaşının kaçmaya çalışması görünüyor.

Olay, saat 14.30 sıralarında Rauf Denktaş Mahallesi 2’nci İstasyon Caddesi’nde meydana geldi. Mustafa T.’ye, yolda yürüdüğü sırada, yanına motosikletle yaklaşan Atakan Y. tarafından pompalı tüfekle 5 el rastgele ateş açıldı. Kanlar içinde kalan Mustafa T., yakındaki iş yerine sığınarak kurtuldu. Saldırgan da motosikletiyle kaçtı. Saldırı sırasında tüfekten çıkan saçmalar, park halindeki otomobile de isabet etti. Mustafa T., çağırılan ambulansla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Mustafa T.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Olay anı, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Mustafa T.’nin, 2 Kasım’da uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitiren tekel bayisi sahibi Mehmet Öcal’ın öldürülmesiyle ilgili 6 Şubat’ta gözaltına alındığı ve ardından serbest bırakıldığı belirtildi.

Görüntü Dökümü:
-Silahı saldırı anı güvenlik kamerası görüntüleri
-Polisin olay yerinde inceleme yapması
-Olay yerinden genel detaylar

Haber- Kamera: Muammer ŞEN KARAMAN (DHA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!